Een periodieke vochtmeting van caravan of camper is noodzakelijk Een periodieke vochtmeting van caravan of camper is noodzakelijk

Vocht: bedreiging voor caravans en kampeerauto's

Vocht is een bedreiging voor caravans en campers, omdat de opbouw voor een deel uit hout bestaat. Zoals bekend kan hout gaan rotten wanneer het langdurig met vocht in aanraking komt. Met alle nadelige gevolgen van dien voor de constructie van uw caravan of camper.

Vochtmeting Caravans

Een belangrijk aspect bij een onderhoudsbeurt of een aankoopkeuring is de zogenaamde vochtmeting. Bij een vochtmeting wordt onderzocht of alle afdichtingen van de caravan of camper nog intact zijn. Indien de kit of een rubber niet meer in orde zijn zal er vocht tussen de binnen- en buitenwand komen. Omdat de wanden zijn opgebouwd uit isolatieschuim en hout zullen de houten delen aangetast kunnen worden door het vocht. Daarom is het noodzaak om zo snel mogelijk eventuele vochtinwerking te ontdekken. Indien het houtwerk is aangetast kan Camptech Houten voor u de vochtschade herstellen. Hiertoe zullen we de wanden van elkaar scheiden en voorzien van nieuw houtwerk en isolatiemateriaal. Indien van toepassing kan onze schade specialist u helpen met advies.

LSites Webdesign en Onderhoud