dakschade caravan Werkplaats CampTech Houten
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.
 
Caravanschade herstel
Schadeherstel
van alle merken
caravans en campers
erkend door alle verzekeraars!
CampTech Houten BV geeft 4 jaar FOCWA garantie op schadeherstel van caravans en campers CampTech Houten BV herstelt kleine en grote schades aan campers en caravans

Schadeherstel caravans en campers

De grootste vijand van uw dak is hagel. Hagelstenen kunnen uw caravan of camper zwaar beschadigen. Camptech Houten BV is gespecialiseerd in het herstel van hagelschade. Inmiddels is het ook mogelijk voor ons om uw dakplaat te vervangen door een kunststof, hagelvrij dak. Wilt u hier meer over weten dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Net als bij andere vormen van schadeherstel ontvangt u 4 jaar schriftelijke FOCWA garantie.

CampTech Houten BV is deelnemer aan het FOCWA Zekerheidsfonds. Dit betekent dat u extra zekerheden geniet als wij de caravanschade herstellen: herstel conform FOCWA voorwaarden, vakmanschap, garantie met een garantiefonds en een geschillenregeling.

Caravanschadeherstel van alle merken
Naast het dak kunnen ook de zijwanden worden beschadigd omdat hagelbuien vaak gepaard gaan met harde windvlagen. Bij zware hagelbuien kan het dak van een caravan veranderen in een poffertjespan. In de zomer van 1998 werden in Nederland vele honderden caravans zwaar beschadigd door hagelbuien met stenen zo groot als tennisballen en in 2002 werd Noord-Italië getroffen door een vergelijkbare, zware hagelbui. Ook de laatste jaren hoorden we regelmatig van forse hagelschade. Om hagelschade te voorkomen biedt CampTech Houten BV reparatie aan met Alufiber dakplaten. Deze zijn hagelbestendig en geven bij de meeste caravanverzekeraars recht op een forse korting op de verzekeringspremie.

Caravanschadeherstel voor alle verzekeraars
CampTech Houten heeft een naam opgebouwd op het gebied camper- en caravanschadeherstel. Wij werken samen met alle verzekeraars en voor alle merken!

Caravan zijwand vervangen door Camptech Houten:

Caravandak vervanging

Caravandak vervanging

Caravanschade reparatie

Caravanschade reparatie

Caravanschade reparatie

Caravanschade reparatie

Herstel interieurschade caravans door CampTech Houten:

interieurschadeherstel

interieurschadeherstel

LSites Webdesign en Onderhoud