CampTech Houten BV voert ook Profile Repair uit voor het herstel van kleine schades aan caravanwanden CampTech Houten BV herstelt ook hagelschade aan caravan en kampeerauto Caravanschade herstel
ProfileRepair

Profile Repair

Een omgevallen tentstok, een paaltje dat u net over het hoofd zag... het gevolg is vaak een nare kras of deuk in de aluminium beplating. Dit betekende vroeger dat de complete plaat vervangen moest worden en dat daardoor de schade vaak onbehandeld bleef. Met Profile Repair behoort dit tot het verleden.

Met Profile Repair kan bij kleine beschadigingen met speciaal gereedschap het originele profiel worden hersteld en de schade nagenoeg onzichtbaar wordt gemaakt. Omdat er geen onderdelen hoeven te worden besteld is Profile Repair kostenbesparend en heeft het een korte doorlooptijd. 
Bovendien is er geen kans op lekkage doordat de originele verbindingen intact blijven. Ook het spuiten in de juiste kleur doen wij zelf in onze speciale voorbehandelingcabine. Bij CampTech Houten BV werkt een vaste ploeg specialisten dagelijks met deze nauwkeurige methode. Net als bij de andere vormen van schadeherstel ontvangt u dan ook 4 jaar FOCWA garantie en daarbovenop 10 jaar Profile Repair garantie.

LSites Webdesign en Onderhoud