Onderhoudsbeurt caravans

Het belang van goed onderhoud van caravans wordt vaak onderschat. In tegenstelling tot een auto ondervinden deze voertuigen echter ook veel slijtage door stilstand. Wij adviseren dan ook om uw caravan minimaal eens per twee jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Daarnaast is het verstandig om elk jaar voordat u op vakantie gaat uw caravan van te goed te (laten) controleren. Een goede onderhoudsbeurt voor uw caravan is een BOVAG-onderhoudsbeurt.

De BOVAG onderhoudsbeurt vormt een complete controle van de caravan. Ook wordt alles gesmeerd en gesteld. Een onderhoudsbeurt geeft u zekerheid over de technische staat van uw voertuig. Als er gebreken worden gevonden ontvangt u telefonisch bericht en kunt u aangeven of deze verholpen moeten worden.

Online onderhoudsbeurt afspreken >>

Onderhoudsrapport caravans

Na afloop krijgt u een uitgebreide rapportage van de bevindingen. Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt lopen wij onder andere de volgende onderdelen na:
- Onderstel
- Opbouw
- Electra
- Gas
- Vochtmeting
- Bij alle onderhoudsbeurten wordt een remmentest uitgevoerd!

Onderhoudsbeurt kampeerauto's, paardentrailers en aanhangwagens

Wat voor caravanonderhoud geldt, dat geldt natuurlijk ook voor het onderhoud van kampeerauto's, paardentrailers en aanhangwagens. Als hier wat misgaat door gebrekkig onderhoud dan zijn de gevolgen vaak net zo groot, zo niet groter, als bij caravans. CampTech Houten voert ook onderhoudsbeurten uit aan kampeerauto's (campers), trailers en aanhangwagens. Uiteraard worden deze ook voorzien van een onderhoudsrapport en sticker van Bovag.

Plan hier de onderhoudsbeurt in van caravan, kampeerauto, paardentrailer of aanhangwagen >>

CampTech over veiligheid en onderhoud aan caravans op TV:

LSites Webdesign en Onderhoud