Laat eerst de caravan keuren voordat u tot aanschaf overgaat! Eerst een aankoopkeuring en dan pas een caravan kopen!

Caravan aankoopkeuring

De caravan zag er écht prachtig uit. En die mensen van wie we 'm kochten, waren goudeerlijk ... Pas bij een politiecontrole kwamen we erachter: schokdempers, remmen, banden ..... vrijwel niets was in orde. Oldtimer of jongere occasion, met een degelijke FOCWA caravan aankoopkeuring zou dat nooit gebeurd zijn! Wanneer u besluit een caravan bij een particulier te kopen en u er zeker van wilt zijn dat de caravan die u wilt aanschaffen ook technisch in orde is, kunt u door CampTech Houten B.V. een officiële FOCWA caravan aankoopkeuring laten uitvoeren.

Controlepunten

Wij controleren de caravan op vitale delen als:
Koppeling
Remmen
Banden
Wielen
Schokdempers
Gasinstallatie
Verlichting
Vocht

Vochtcontrole caravan!

Vocht is een bedreiging voor caravans en campers, omdat de opbouw voor een deel uit hout bestaat. Zoals bekend kan hout gaan rotten wanneer het langdurig met vocht in aanraking komt. Met alle nadelige gevolgen van dien voor de constructie van uw caravan of camper. Voor de caravanaankoop keuring wordt gebruik gemaakt van een speciaal rapport zodat u kunt zien op welke punten de caravan is gekeurd en hoe het met de technische staat van de caravan is gesteld. Wel zo prettig om te weten voordat u tot eventuele aanschaf overgaat!

Ook verliefd?

Kies voor zekerheid en laat eerst CampTech Houten B.V. een caravan aankoopkeuring uitvoeren! Bel ons: 030-6350969 of mail ons.

LSites Webdesign en Onderhoud